За минулу добу вогнеборці Сумщини двічі ліквідовували загоряння господарчих споруд

17.03.2023

16 березня о 09:38 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Шкільна в с. Кам’яне, що на Лебединщині. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим з-під покрівлі споруди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Кам’яне.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено перекриття на площі до 50 кв. м, покрівлю на площі до 96 кв. м та пів тонни сіна. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще дві поруч розташовані господарчі споруди.

О 10:19 загоряння локалізували, а о 10:48 – повністю ліквідували.

Цього ж дня схожий випадок мав місце і в Охтирському районі. О 15:55, надійшло повідомлення про пожежу по вул. Слобідська в с. Рябина.

О 17:53 загоряння ліквідували, запобігши його подальшому поширенню на розташовані поруч житловий будинок та ще дві господарчі споруди.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Кам’яне.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: