Кондиціонери LG – поєднання бездоганної якості та інноваційних технологій

20.03.2023

Підбираючи кліматичне обладнання для дому, офісу, торгового залу, бізнес-центру чи підприємства, багато покупців віддають перевагу перевіреним часом та надійним торговим маркам. Саме тому кондиціонери LG входять до ТОП рейтингів. При цьому пристрої бренду відрізняються параметрами та технічними характеристиками, що підтримуються технологіями та функціями, додатковими «фішками». Як же розібратися в цьому різноманітті кондиціонерів та підібрати ідеальний – розповідають фахівці інтернет-магазину Stylus.

Тип та функціональність кондиціонерів

Компанія LG пропонує до уваги покупців великий вибір кондиціонерів: спліт-системи, канальні, касетні, мобільні. За способом монтажу пристрої бувають:

– настінні;

– віконні;

– стельові;

– стельово-підлогові.

Крім основних функцій обігріву та охолодження, техніка бренду здатна виконувати й інші завдання:

– осушення (видалення зайвої вологи);

– іонізація (очищення повітря за допомогою негативно заряджених іонів);

– рециркуляція (циркуляція повітряних мас без протягу);

– самоочищення (видалення всередині системи мікрочастинок пилу та грибка);

– самодіагностика (виявлення несправностей та оповіщення користувача про результати перевірки);

– авторежим (автоматичний підбір параметрів роботи під температуру повітря в приміщенні).

Потужність кондиціонера

Головний критерій вибору кондиціонера – це потужність, від якої залежить ефективність роботи техніки, швидкість охолодження/нагріву повітря. Під час вибору модифікації дотримуються правила: 1 кВт = 10 кв. м. Проте раціональнішим рішенням вважається визначення потужності за спеціальними таблицями, де цей параметр вказують у Британських теплових одиницях (BTU). 1 BTU відповідає 0,3 Вт. Для кондиціонерів бренду LG характерна потужність від 7000 до 18 000 BTU.

Клас енергоефективності

Залежно від моделі кондиціонери можуть мати різні класи енергоефективності: від найменшого G до найбільшого А, А+, А++. Цей параметр важливо враховувати під час вибору пристрою, оскільки саме енергоефективність впливає на споживання електроенергії. Чим вище значення, тим менші суми у платіжках за комунальні послуги.

Рівень шуму

Відносно невисока шумність під час роботи – одна з ключових переваг кондиціонерів LG. Досягти такого результату виробнику вдалося внаслідок застосування інноваційних технологій та інверторних компресорів. Так, мінімальний рівень шумності становить лише 19 дБ, а максимальний – залежить від моделі і варіюється від 40 до 61 дБ.

Спосіб управління

Наявність пульта ДК дозволяє комфортно та безпроблемно вмикати/вимикати апарат, задавати параметри роботи. У багатьох кондиціонерах LG передбачено таймер, за допомогою якого можна задати час роботи апарату. Для деяких ультрасучасних smart-кондиціонерів реалізовано керування за допомогою програми SmartThinQ на мобільному телефоні – тепер запустити охолодження або нагрівання повітря у приміщенні можна заздалегідь та віддалено.

Розміри та дизайн

Габаритні розміри пристроїв залежать безпосередньо від кожної конкретної моделі та типу – враховуйте цей момент на етапі вибору, щоб кондиціонер гармонійно вписався у виділене місце. А ось дизайн техніки повністю відповідає модним трендам: мінімалістичне оформлення, універсальні кольори (білий, сірий, сріблястий).

Гарантія на кондиціонери

Компанія LG здобула репутацію надійного виробника побутової техніки. Тому продукція бренду, включно з кліматичними системами, супроводжується офіційною гарантією від виробника. Однак терміни та умови гарантійних зобов’язань можуть відрізнятись для різних регіонів, моделей техніки.

Це не повний список відмінних характеристик та параметрів кондиціонерів Лджі. Але саме ці особливості допоможуть підібрати оптимальний під умови експлуатації варіант. Щодо вартості, то доступні за ціною кондиціонери LG у широкому асортименті представлені в каталогах інтернет-магазину Stylus.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: