Спортивні аксесуари: як носити в повсякденному стилі?

22.03.2023

Речі для спорту не обов’язково носити виключно в тренажерний зал або на пробіжку на вулиці. Такі аксесуари вдало вписуються в повсякденні луки та додають нотки розслабленості, роблячи образи незвичнішими. Наприклад, спортивна сумка жіноча від бренду PUMA допоможе бути в тренді, навіть якщо ви просто йдете на прогулянку. Тож які аксесуари та як саме носити в повсякденному житті?

ТОП 5 спортивних аксесуарів на кожен день

Якщо ви ходите на тренування та маєте в арсеналі чимало спортивних аксесуарів, сміливо додавайте їх до кежуал-, романтичних та навіть ділових луків. Головне — щоби дрес-код дозволяв це робити.

Спортивна сумка

Навіть коли образ доволі стриманий, масивна чи компактна сумка в спорт-стилі здатна кардинально все змінити. Вона привертає до себе увагу та допомагає всім навкруги зрозуміти, що ви справді в тренді.

Бандана

Бандана — не лише стильно, а й дуже зручно. Вона акуратно прибере волосся та додасть аутфіту ретро-нотки. Такий варіант ідеальний для образів на кожен день.

Бейсболка

Думаєте, що кепка підійде виключно до легінсів або іншого спортивного одягу? Тоді ви помиляєтеся. Жакети, сорочки, пальта, повсякденні сукні — до всього цього можна додати комфортний головний убір.

Гольфи

Високі шкарпетки допоможуть бути в тренді, при цьому незалежно від сезону. Просто вибирайте гольфи з того матеріалу, що відповідає порі року (вовняні — на зиму, бавовняні — влітку).

Кросівки й кеди

Додати спортивні кеди й кросівки до кежуал-образу — це справжня класика жанру. Вони поєднуються майже з усім одягом, дарують зручність під час прогулянок та виглядають стильно й невимушено.

Як саме комбінувати спортивні аксесуари зі звичними речами?

Пам’ятайте, що аксесуари для спорту в луках на кожен день — це про наголошення на легкості, неофіційності, свободі самовираження. Спробуйте поекспериментувати перед дзеркалом, щоби знайти образ, який підходить якнайкраще.

Не намагайтеся одягати все й одразу — зазвичай достатньо одного, максимум двох аксесуарів у спортивному стилі. Якщо основний одяг яскравий, вибирайте додаткові елементи в стриманій гамі кольорів. А ось коли аутфіт максимально нейтральний (наприклад, джинси та біла футболка), сміливо додавайте виразні акценти. Бейсболка яскравого кольору чи спортивна сумка з оригінальним принтом — саме те, що треба.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: