Майкл Оуен вражений грою Олександра Зінченка і Граніта Джаки

22.03.2023

Майкл Оуен був вражений діями тандема «Арсенала» Граніта Джакі та Олександра Зінченка в матчі проти «Крістал Пелес». На його думку, українець та швейцарець «заплутують» суперників своєю позиційною грою і вносять вагомий вклад в дії «канонірів».

На папері Зінченко є лівим захисником, але якщо уважно спостерігати за українцем на протязі 90 хвилин, то можна помітити, що 26-річний футболіст більше грає на позиції хавбека, ніж оборонця. Його дії дозволяють комусь на кшталт Джаки, який також грає на лівому фланзі, просуватися вперед і разом з Букайоко Сака і Габріелем Мартінеллі створювати проблеми супернику.

Це дуже добре було помітно в недільному матчі, коли «Арсенал» вдома розтрощив «Крістал Пелас» з рахунком 4:1. Один з голів до речі забив Граніт Джака. Це був другий результативний постріл на цьому тижні для швейцарця та шостий загалом в сезоні.

Bukmeker Promokod, який розповідає про найкращі бонуси та промокоди, для ставок на спорт від ліцезованих українських букмекерів, повідомляє, що більшість відомих букмекерів вважають «канонірів» головними претендентами на чемпіонський титул АПЛ. Це стало можливим завдяки фантастичній грі Зінченка і Джаки.

Позиційна гра швейцарця та українця створює різноманітні проблеми для тих, хто має протистояти лідерам Прем’єр-ліги. Майкл Оуен був вражений грою цього дуету і поділився своїми думками щодо їхніх дій.

«Зінченко і Джака створюють гравцям суперників багато проблем. Їхні дії, змушують опонентів нервувати, вони просто бентежать оборонців своїми підключеннями в атаку. Мені просто подобається, як Олександр майже займає місце Джаки. У «Арсенала» невелика ротація. Зінченко виходить на позицію лівого хавбека, він фактично розташований попереду Джаки, а потім раптово все змінюється і українець вже діє на лівому фланзі оборони. Його миттєві переміщення збивають з пантелику футболістів суперника» — сказав Оуен.

Додамо, що «Арсенал» продовжує лідирувати в АПЛ. Після 28-ми турів в активі «канонірів» 69 очок і перше місце в турнірній таблиці. Підопічні Мікеля Артети випереджають найближчого конкурента «Манчестер Сіті» на вісім очок. Олександр Зінченко є одним із лідерів «Арсенала». В цьому сезоні українець провів за «канонірів» 21 поєдинок, в яких відзначився одним забитим м’ячем і двома результативними передачами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: