На Сумщині 13 енергогенеруючим підприємствам здійснено узгодження заборгованості з різниці в тарифах

23.03.2023

Територіальна комісія продовжує розгляд справ, що надійшли від підприємств критичної інфраструктури області, на узгодження заборгованості з різниці в тарифах.

За словами заступника голови Сумської обласної військової адміністрації Олени Бойко, на чергове засідання комісії винесено 13 заяв з відповідними розрахунками: 12 – від установ з теплопостачання; 1 – від установи з централізованого водопостачання та водовідведення.

Членами комісії прийнято рішення про узгодження обсягів заборгованості з різниці в тарифах, що підлягають компенсації з держбюджету, всім 13 заявникам. Це рішення є підставою для подальшого розгляду пакетів документів в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо нарахування відшкодування.

«Узгодження заборгованості з різниці в тарифах – важливий крок, який у ці непрості часи дозволить спільними зусиллями підтримати житлово-комунальну галузь та зменшити борги енергогенеруючих підприємств за спожиті енергоносії і гарантувати безперебійне надання послуг споживачам», – зазначила посадовиця.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: