У Конотопі пасажир авто намагався “відкупити” п’яного товариша-водія за 200 доларів

27.03.2023

Патрулюючи одну з вулиць міста, працівники відділу реагування патрульної поліції Конотопського районного відділу поліції зупинили автомобіль «BMW», який рухався містом під час комендантської години. Керманичем виявився 51-річний місцевий житель. Під час спілкування з водієм, правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік факт вживання спиртного не заперечував.

Під час складання адміністративного протоколу у розмову втрутився пасажир авто і, намагаючись допомогти своєму другові, почав пропонувати поліцейським 200 доларів неправомірної вигоди, аби ті не притягували його до адміністративної відповідальності. Патрульні неодноразово попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди та останній на це не зважав.

Від грошей поліцейські відмовилися та викликали на місце слідчо-оперативну групу поліції для подальшого документування цього факту.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: