На Конотопщині поліція розшукала зниклу неповнолітню

30.03.2023

На спеціальну лінію поліції «102» зателефонувала схвильована бабуся неповнолітньої дівчинки та повідомила, що її онучка пішла гуляти та не повернулася додому.

На пошуки дитини терміново було орієнтовано весь особовий склад територіального підрозділу. Співробітниками ювенальної превенції було встановлено коло знайомих зниклої та перевірено всі місця її ймовірної появи. У результаті злагодженої роботи правоохоронців, вже протягом декількох години було встановлено місцезнаходження дівчинки.

Як з’ясували поліцейські, дівчина пішла з друзями до кафе, а загулявшись допізна, вирішила залишитися на ночівлю у свого знайомого, де її і знайшли працівники ювенальної превенції.

Поліцейські під час профілактичної бесіди з неповнолітньою зазначили, що такі вчинки неприпустимі, адже до її повноліття батьки несуть за неї відповідальність, і вона має повідомляти їм про свої плани.

Наразі дівчину вже передали схвильованій бабусі. Вона подякувала співробітникам поліції за допомогу та побажала успіхів у їх нелегкій роботі.

Правоохоронці закликають батьків приділяти максимум уваги своїм дітям та забезпечити постійний контроль за місцем їх знаходження.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: