Глухівчани попрощалися із загиблим у перший день війни захисником Віталієм Чалим

30.03.2023

“Світла людина, справжній чоловік і захисник”, – так про Віталія Чалого відгукуються його знайомі. Для побратимів і товаришів він був надзвичайно щирою і доброю людиною. Устатковане і щасливе життя глухівчанина перекреслила війна. Сьогодні Глухів вкотре прощається з Героєм, чия дорога до рідного краю була довжиною понад рік. Але завдяки титанічним зусиллям рідних Віталій назавжди повертається додому…

На вулиці стояла похмура погода і здавалося, що сама природа сумувала та прощалася із воїном, що стримував ворожий наступ з перших хвилин великої війни. Віддати останню шану захиснику біля храму Трьох Святих Анастасій прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, а також представники влади і центру комплектування.

Нагадаємо, Віталій Володимирович служив у прикордонних військах. Повномасштабний наступ зустрів на Луганщині під містом Щастя, де і поліг у бою гідним сином України, мужньо борючись за Незалежність рідної землі. Через ворожу кулю, що обірвала його життя, захисник не дожив місяць до свого 46-го дня народження.

Указом Президента, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті держави, суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: