Охтирчанина судитимуть за стрілянину в середмісті

31.03.2023

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисник вирішив вчинити стрілянину у середмісті. Його дії були негайно припинені працівником поліції і тепер за вчинене чоловік постане перед судом.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 48-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на одній з центральних вулиць міста дістав із свого рюкзака револьвер для відстрілу патронів Флобер та безпричинно здійснив декілька пострілів у повітря. Тим самим грубо порушив громадський порядок.

Після цього чоловік пішов далі по вулиці, тримаючи револьвер у руках. Однак, так гуляти зловмиснику вдалося не довго. Саме в цей час на вказаній вулиці проходив співробітник Охтирського районного відділу поліції, який перебував поза службою у цивільному одязі. А побачивши, що вказаний громадянин тримає револьвер в руках, підійшов до нього та вихопив з його рук зброю.

На даний час правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури вже завершили досудове розслідування кримінального провадження та скерували до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: