У Сумах на Троїцькій відкрито приміщення, куди перенесено весь спектр наркологічних послуг

01.04.2023

На базі ”Обласного клінічного медичного центру соціально небезпечних захворювань” після капремонту за адресою: м.Суми, пл.Троїцька,16 відкрито приміщення, куди перенесено весь спектр наркологічних послуг на Сумщині.

За словами заступника голови СОВА Олени Бойко, сюди переїхали 2 стаціонарні відділення: з надання психіатричної та наркологічної допомоги й інтенсивної терапії та детоксикації. Тут також здійснюється експертиза на стан алко- і наркосп’яніння.

На жаль, сьогодні відзначається ріст кількості контингенту у таких закладах. Не в останню чергу причиною такої динаміки є війна. Стрес та напруга негативно позначаються на психіці і здоров’ї людей. Саме тому за ініціативи першої леді наразі в суспільстві пропагується культура піклування про власне ментальне здоров’я.

Говорити про свій психологічний стан, не замовчувати проблем, вчасно звертатися за допомогою – це не соромно. Це – норма. Це необхідно, щоб ситуація не загострювалася, і людина могла якомога швидше повернутися до повноцінного життя.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: