02.04.2023
Мешканець смт Велика Писарівка Олексій Скоркін свого часу, покинувши посаду керівника банку, зайнявся улюбленою справою – бджільництвом. 19 серпня минулого року у рідному селищі він організував музей меду, який став візитівкою населеного пункту.
А 31 березня цього року Олексій не тільки відсвяткував свій ювілей, в й відкрив двері ще одного музею – борщу та сала! Тут можна поласувати стравами української національної кухні. Борщ чоловік, до речі, варить сам – за власним рецептом: суто з тих інгредієнтів, які виростив на городі та в господарстві! Як зізнається співрозмовник, з магазину він бере лише сіль! І то тільки тому, що він поки що не знайшов спосіб її видобування власноруч!..
shans.com.ua
Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ
Читайте нас також в ІНСТАГРАМ
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
10.10.2025 Гендиректор ДТЕК говорить, що блекауту не буде. Кому вірити: йому чи вимкненому світлу в квартирі?
10.10.2025 Сумщина знову у темряві: “Укренерго” запустило СпецГАВ — найжорсткіші відключення світла
10.10.2025 Військовий-тенісист міг потрапити під обстріл під час зустрічі з дітьми у Сумах
10.10.2025 У Конотопі трамваї зупинили повністю, а воду почали подавати по графіку
10.10.2025 Над Україною і Сумщиною – війна в небі: сотні цілей противника знищені