У Конотопі водій “під мухою” пропонував поліцейським 10 тисяч відкупного

04.04.2023

Патрулюючи вулиці міста Конотоп, співробітники відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ-210994 під керуванням 43-річного чоловіка. Під час перевірки поліцейські виявили, що чоловік перебуває за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Бажаючи уникнути відповідальності, водій запропонував працівникам поліції 10 000 гривень за не складання адміністративного протоколу. Поліцейські від пропозиції відмовились та зазначили, що його дії є неправомірними. Однак чоловік наполягав на своєму.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції, яка й задокументувала даний злочин.

Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», а також відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: