Жителя Охтирщини судитимуть за домашнє насильство над співмешканкою

04.04.2023

Незважаючи на неодноразове накладення адміністративного стягнення, 32-річний мешканець одного із сіл Охтирського району продовжував вчиняти домашнє насильство відносно своєї співмешканки.

У ході досудового розслідування встановлено, що з серпня минулого року по теперішній час чоловік постійно вчиняв сварки, висловлював словесні образи нецензурними словами та погрожував застосуванням фізичного насильства своїй співмешканці.

Співробітники відділу поліцейської діяльності №1 (с. Велика Писарівка) Охтирського районного відділу поліції неодноразово притягували кривдника до адміністративної відповідальності. Крім того, чоловіка було взято на облік як особу, яка вчинила домашнє насильство, з ним проводилися відповідні профілактичні заходи.

Незважаючи на все це, чоловік продовжував свої злочинні дії. Так, на початку березня цього року, в черговий раз зловмисник вчинив сварку та висловлював образи нецензурними словами, погрожував фізичною розправою співмешканці. Тим самим завдав потерпілій психологічних страждань, принизив честь та гідність останньої, а також спричинив емоційний дискомфорт та негативні емоції.

На даний час слідчі завершили досудове розслідування та за ст. 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство) та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду. Тож тепер за скоєне кривднику доведеться постати перед судом.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: