В Охтирці судитимуть хулігана, який напав на хлопця з газовим балончиком і побив

08.04.2023

Слідчі Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя району за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

У ході досудового розслідування встановлено, що 22-річний чоловік, перебуваючи у громадському місці, розпилив газовий балончик в очі 16-річному хлопцю. А коли той намагався втекти, наздогнав його, повалив на землю та почав наносити удари руками та ногами по обличчю та тулубу неповнолітнього. Не зупиняючись на цьому, зловмисник, в цей же час розпилив газовий балончик в очі перехожому, який намагався допомогти потерпілому, що в той момент лежав на землі.

Дії чоловіка кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Наразі досудове розслідування завершено та скеровано до суду обвинувальний акт. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: