У Хмелівці попрощалися із загиблим бійцем Олександром Зеленським

12.04.2023

У селі Хмелівка Сумського району 12 квітня попрощалися з військовим Олександром Зеленським. Провести в останню путь полеглого захисника прийшли рідні, односельчани, бойові побратими.

За словами бойового побратима Ігора, разом з Олександром вони служили у Президентському полку. Обоє — добровольці.

Директорка Хмелівського ліцею розповіла, як в період окупації села Олександр Зеленський допомагав школі: “Коли ми потрапили під окупацію і розмерзалася школа, треба було перевезти через блокпост ра*кий бензин на школу, який вдалося здобути. Всі боялися. Саша не злякався. Допоміг врятувати систему в школі. Скільки довелося спілкуватися з ним і як з учнем, і як з батьком – це настільки порядна людина, що мені здається, що і природа плаче сьогодні по ньому”.

До мобілізації Олександр Зеленський працював на кількох сумських підприємствах, сказав староста села Олексій Дяченко. До лав Збройних сил пішов рік тому. У липні Олександру виповнилося б 45 років: “Люблячий син, батько, чоловік. Надійний товариш. Пройшов АТО в 2015-му. Він приїздив у відпустку невеличку”.

За інформацією начальника пресслужби обласного центру комплектування Олександра Бондаренка, чоловік був водієм механізованого батальйону. Загинув від поранень у Донецькій області. Поховали чоловіка на хмелівському кладовищі. За словами Олексія Дяченка, у Олександра Зеленського залишилась мати, дружина і двоє дітей.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: