В одному з селищ Сумщини облаштовують червону підсвітку пішоходних переходів у темний час доби

14.04.2023

Таку ідею втілюють у смт. Липова Долина на Роменщині. За сприяння поліцейських сектору реагування патрульної поліції на території громади було встановлено додаткове вуличне освітлення на пішохідних переходах, аби убезпечити місцеве населення та зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів.

У рамках проведення комплексу профілактичних заходів «Пішохід» правоохоронці сектору поліцейської діяльності провели обстеження вулично-шляхової мережі та поглиблений аналіз стану аварійності на території обслуговування. При цьому особливу увагу звернули на причини та умови, що сприяли скоєнню ДТП за участі пішоходів, зокрема освітленість проїзної частини.

За результатами проведених заходів поліцейські сектору реагування патрульної поліції звернулись до керівництва Липоводолинської територіальної громади з пропозицією щодо покращення освітлення нерегульованих пішохідних переходів.

Разом з місцевим самоврядуванням було визначено першочергові місця, які потребують звернення уваги водіїв під час проїзду, та встановлено освітлення червоного кольору на чотирьох пішохідних переходах.

Вжиті заходи допоможуть зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів та тяжкість їх наслідків на вказаних ділянках дороги. На цьому працівники поліції та представники громади не зупиняються, найближчим часом планується встановлення підсвітки дорожніх знаків, що вказують на наявність пішохідного переходу.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: