У жителя Кролевеччини вилучили близько 10 кілограмів канабісу

14.04.2023

Відпрацьовуючи інформацію щодо осіб, які можуть бути причетні до вчинення наркозлочинів, зокрема збуту наркотичних засобів, поліцейські отримали інформацію про те, що житель одного із сіл, що на Кролевеччині, може зберігати наркотичні речовини з метою збуту.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м. Кролевець) перевірили отриману інформацію, яка знайшла своє підтвердження.

У ході проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні 27-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили пакунки з висушеними стеблами рослин зеленого кольору та вже пофасовану подрібнену речовину, ззовні схожу на канабіс, загальною вагою близько 10 кілограмів, а також пристрої для його вживання.

Знайдене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими, під процесуальним керівництвом прокуратури, чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Наразі встановлюються канали надходження цих речовин та місця їх збуту.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
05.05.2024 Вночі росіяни здійснили обстріли чотирьох громад Сумщини

Коментарі: