Пішов із життя відомий у Шостці тренер

17.04.2023

Про тяжку втрату повідомляє Шосткинська станція юних техніків. Сьогодні, 17 квітня, пішов з життя керівник гуртка Валерій Іляріїч Голиш, який виховав не одне покоління юних техніків Шосткинщини. У Шосткинській СЮТ він працював більше чотирьох десятків років.

– Пішов з життя Тренер з великої літери, Людина чуйна, добра, хороша. 44 роки тому доля привела Валерія Ілярійовича в стіни закладу. Протягом цих років він простелив дорогу у доросле життя, великий спорт багатьом своїм вихованцям. Любили і поважали його колеги, батьки, діти за чуйне і добре серце, за розуміння, за те, що він завжди підтримував ініціативу, заохочував творчість, помічав і схвалював найменшу іскринку нового.

Пішла з життя дорога Людина кожному із нас. Його життя – це його скарб, подарований людям, людським душам, друзям, дітям, онуці. Совісний і чутливий. Все своє життя він жив з гадкою про тих, кому віддавав знання майже півстоліття. Всі вихованці його пам’ятали і завжди дякували за науку. У кожній дитині він залишив частку свого серця…

Вічна пам’ять…

Колектив Шосткинської станції юних техніків висловлює співчуття родині з приводу передчасної смерті Валерія Іляріїча Голиша, – повідомляє Шосткинська станція юних техніків.

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: