Оркестр Головного управління Національної поліції області святкує 22-у річницю з дня створення

19.04.2023

Однією з головних візитівок Сумщини є Оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області, який з 2001 року через мистецтво доносить до людей благородну місію поліції: «Служити та Захищати». Адже музика є найзрозумілішою мовою, яка єднає світ.

Основу репертуару оркестру ГУНП складають твори, що сприяють патріотичному вихованню молоді, відродженню української культури, пропаганді національного мистецтва та світової музичної спадщини. Особливо це актуально у період правового режиму воєнного стану.

Наших музикантів люблять не тільки жителі Сумщини та країни. Участь оркестру у міжнародних фестивалях, конкурсах та концертах різного рівня давно вже стала невід’ємною частиною життя колективу, про що свідчать численні нагороди, здобуті у Києві, Харкові, Черкасах, Полтаві, Сумах та навіть у Німеччині.

Зараз оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області влаштовує концерти для військових, їх родин, а також для пересічних сумчан з метою підняття бойового духу населення.

Хай і надалі ваше мистецтво викликає у прихильників позитивні емоції. Бажаємо, щоб ваше життя було наповнене яскравими враженнями, цікавими планами та новими перемогами! Бажаємо здоров’я і радості, натхнення і творчих успіхів на довгі роки! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та творчі мрії!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: