Співак з Охтирщини Wellboy потрапив у скандал

19.04.2023

Артист озвучив причини припинення роботи із продюсерським центром Papa Music.

Український співак, уродженець Охтирщини Wellboy 16 квітня розмістив в Instagram відео, у якому пояснив причини припинення співпраці із продюсерським центром Papa Music.

Свою заяву артист частково читав з екрана, пише Гордон.

“Я сподівався, що вийде це зробити мовчки. Але мені не дали цього зробити, і тепер я не хочу дозволити брудному потоку ненависті впливати на мене, моїх рідних і моє оточення. Компанія Papa Music поводить себе не як поважний і достойний продюсерський центр, а як рекетир із 90-х. Мій Instagram намагаються віджати, як ларьок у конкурентів, від мого імені розсилають образи й погрози журналістам. І пишуть брехню про мою менеджерку. Моїй менеджерці пишуть невідомі російські номери від імені [експродюсера] Бардаша, [який утік у рф], паралельно із цим представники Papa Music кажуть, що написали на неї заяву в СБУ. У 2023 році це неприпустимо, це якийсь цирк, я не хочу брати участь у цьому дешевому шоу”, – заявив артист.

За словами співака, він вирішив розірвати відносини через розбіжності щодо того, яким він бачить свій майбутній репертуар.

“Не хочу вдаватися в деталі, але є деякі різноглядності щодо напрямку створення та розвитку моєї музики й питань стосовно співпраці з Бардашем і його однодумцями. Ми по-різному дивимося на питання розвитку української культури в максимальній сепарації від Росії. У цілому в колективі була дуже токсична атмосфера”, – зізнався Wellboy.

Він також прокоментував своє ставлення до Барадаша, заявивши, що не поважає як людину, але з повагою ставиться як до музиканта і продюсера.

“Я усвідомлюю, що він талановитий і багато зробив для мене. Проте його вчинок по відношенню до України, політична й соціальна позиція – це повне дно. Я не хочу бути до нього дотичним. Я усвідомлюю, що можу залишитися без прав на свою музику, але є важливіші речі – совість і Україна”, – заявив артист.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: