Кращі ресурси для перевірки рівня англійської мови

20.04.2023

Хочете перевірити свій рівень англійської? Знайдіть найкращі ресурси для тестування та підвищення свого рівня знань англійської мови.

Перед тим, як розпочинати підготовку до складання міжнародних іспитів або просто вивчення англійської, варто визначити свій рівень володіння мовою. Для цього не потрібно докладати надмірних зусиль – всього лиш необхідно ознайомитись з нашою підбіркою ресурсів для визначення вашого рівня знань. 

Cambridge Education Centre

Вебсайт Першого Кембриджського освітнього центру: https://cambridge.ua/uk/test-na-uroven-angliyskogo-yazyika/ пропонує дорослим та підліткам пройти безплатний деталізований тест на визначення рівня англійської мови. Програма автоматично порахує ваші бали та визначить ваш рівень. Проте, для більш точної оцінки вашого володіння мовою із залученням секцій говоріння та письма, мовний центр пропонує залишити свої контакти на сторінці після тестування, після чого представники Cambridge Education Centre зв’яжуться з вами. Окрім цього, ви також можете пройти тестування на оцінку вашої підготовки до таких міжнародних іспитів як IELTS та TOEFL.

British Council EnglishScore

Спеціально розроблений додаток для перевірки вашого рівня англійської мови. Цей тест протестує такі аспекти мови як читання, використання мови на письмовій практиці та аудіювання. Загалом тестування займе 40 хвилин, отож наполегливо рекомендуємо виділити на нього достатньо вільного часу та використовувати навушники для кращої якості звуку при аудіюванні. До того ж після складання тесту та визначення вашого рівня, ви можете отримати цифровий або фізичний сертифікат за майже 20 та 40 доларів, відповідно. 

TrackTest

Tracktest – вебсайт, що пропонує одразу декілька видів тестувань: безплатний 10 хвилинний тест ваших знань з граматики; платний розгорнутий тест, що перевіряє також ваші навички з читання та аудіювання; тести на перевірку вмінь письма та говоріння. Платні опції також охоплюють фізичний сертифікат. Ще однією перевагою ресурсу є фідбек по завершенню тестування з поясненнями того які є пробіли у ваших знаннях та як їх покращити.

Language Level 

Прекрасний вебсайт для тих, хто не бажає проходити довгих тестувань. Тест складається всього лише з 15 хвилин та перевіряє ваші знання з граматики та лексики. На основі цього система визначає ваш ймовірний рівень, а також вказує яким би був ваш результат відповідно до шкали оцінювання таких міжнародних мовних іспитів, як IELTS. Language Level – чудова опція для тих, хто хоче записатись на курси англійської мови, щоб орієнтуватись в приблизному рівні своїх знань. 

Підсумки

Гарною ідеєю буде пройти тестування одразу на декількох ресурсах, щоб самостійно визначити своє «середнє арифметичне» щодо власного рівня англійської. Таким чином, ваш результат буде точнішим і ви краще будете розуміти які наступні кроки необхідно зробити у вивченні англійської.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: