На Сумщині вогнеборці врятували від пожежі два житлових будинки

21.04.2023

20 квітня о 08:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домогосподарстві у с. Павлівка Сумського району. На гасіння прибуло відділення чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, вогонь охопив розташовані під одним дахом літню кухню та господарчу споруду. Ускладнювало ситуацію те, що на горищі зберігалося сіно, а споруди були всередині дерев’яні. О 09:30 вогнеборці локалізували загоряння, відвернувши небезпеку від розташованих поруч двох житлових будинків – господарського та сусідського. Для виявлення прихованих осередків горіння довелося розбирати конструкції. О 13:18, використавши понад 17 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки ДСНС України.

За попередніми висновками, припустима причина пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Для запобігання таким випадкам будьте відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки! дотримуйтесь правил пожежної безпеки необережність під час куріння. Тому вкотре закликаємо громадян, щоб запобігти пожежі та її небезпечним наслідкам, треба бути відповідальними у дотриманні вимог пожежної безпеки!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: