У Сумах знизилася захворюваність на ГРВІ та COVID-19

24.04.2023

Наразі на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я  Сумської громади перебуває 1401 людина (діти – 177). Лікарні забезпечені всім необхідним для надання медичної допомоги таким хворим, пально-мастильними матеріалами, повідомлиа головний спеціаліст управління охорони здоров’я Наталія Кіпенко.

Захворюваність на ГРВІ та грип стабілізувалася. За останній тиждень зареєстрували 882 нові випадки, що на 2% нижче показника попереднього тижня. Серед дитячого населення, як і раніше, переважали недужі віком 5 – 14 років, серед дорослого – віком 30 – 64 роки.

Захворюваність на COVID-19 останнього тижня знизилася на 46%: занедужала 101 людина, зокрема п’ятеро дітей. Від ускладнень, викликаних недугою, померла одна людина.

Наразі на COVID-19 хворіє 291 людина. У стаціонарі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» перебувають двоє дітей з підтвердженим діагнозом і 10 – з підозрою на хворобу. У стаціонарі КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» проходять лікування 16 сумчан, у КНП «Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» – вісім.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: