Жителька Глухівщини відзначила 100-річний ювілей

24.04.2023

23 квітня Федосія Семенівна Милка приймала вітання із сторіччям. З нагоди сімейного свята зібралась велика родина, прийшли засвідчити свою повагу і представники місцевої влади.

Від імені Глухівської міської ради ювілярку привітала заступник міського голови Маріанна Васильєва, передавши квіти і теплий плед. Тимчасово виконуючий обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Оксана Тарасюк зачитала подяку від голови Сумської обласної військової адміністрації генерал-лейтенанта Володимир Артюха з побажаннями здоров’я і перемоги.

Федосія Семенівна у Глухові живе в родині онучки. Бабусю забрали до себе із прикордонного села Студенок, де вона народилась і прожила все житя. Доля її не балувала: пережила війну і повоєнну розруху, пізніше довелось самій підіймати трьох дітей і дуже тяжко працювати. А тепер ще стала свідком російського терору свого села, яке не раз обстрілювалось армією РФ.

Рідні кажуть, що невтомна бабуся Федосія до 94 років сама обробляла город, скільки Бог давав здоров’я. Зараз вона щодня багато читає.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: