На Сумщині освітній простір поповнило ще сім «Класів безпеки»

26.04.2023

На території області розширюється мережа «Класів безпеки». Зокрема, 9 березня черговий такий клас запрацював в Грунській загальноосвітній школі Охтирського району. На його базі працівники Служби порятунку провели тематичне заняття з дітьми.

У інтерактивній формі школярів навчали, як уникати небезпек вдома та на прогулянці, правильно діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та у інших екстремальних ситуаціях. Під час заходу школярам пропонували взяти участь в опитуванні, щоб долучитися до Всеукраїнського громадського руху «Дружин юних рятувальників пожежних».

Також «Класи безпеки» запрацювали в Охтирській загальноосвітній школі № 7, Жихівському ліцеї, що на Серединобудщині, загальноосвітніх школах № 16 та 15 в м. Суми, Путивльському мистецькому ліцеї та Князівській гімназії, що на Конотопщині. Відкриття таких освітніх безпекових просторів на території Сумщини сприяє формуванню у підростаючого покоління відповідального ставлення до власної безпеки та оволодінню дітьми навичками поведінки у різних небезпечних ситуаціях.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: