Член наглядової ради “Суспільного” Бобиренко назвав телеведучу 1+1 Наталію Мосейчук бидлом

26.04.2023

Член наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Віктор Бобиренко на своїй сторінці у Фейсбук в коментарях обізвав відому телеведучу телеканалу 1+1 Наталію Мосейчук – бидлом. 

Сталося це після того, як незрозуміла особа не надавши ніяких доказів вкинула в коментарях до чергової публікації Віктора Бобиренка, де той дає поради про реформування… медицини, фейк про те, що начебто Наталія Мосейчук назвала Суми містом бидла. При цьому навіть сама автор фейку пише, що сюжету такого не бачила, а тільки прочитала невідомо де у Твітері…

На такий коментар пан наглядач від громадськості, не довго думаючи, одразу сам обзиває телеведучу бидлом, ще й додав, що вона не працює, а “свистить” про що свідчать скріни із його аккаунту у Фейсбук.

На жаль, реакції самої пані Наталії Мосейчук на такі образи від чиновника та офіційної особи Віктора Бобиренка – поки що ми не маємо. Але наврядчи така поведінка держслужбовця, який працює на державному телебаченні і отримує чималу зарплатню із державного бюджету – допустима.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: