У Недригайлові місцевий депутат хотів орендувати в ОТГ 18 гектарів за 6500 грн на рік

29.04.2023

Про зухвалий намір місцевого депутата, який хотів за безцінь отримати у своє розпорядження величезну земельну ділянку, розповів селищний голова Недригайлова Костянтин Волков. Суд не дав аграрію втілити задумане і таким чином став на захист інтересів громади.

“От і завершилось чергове і вже останнє засідання суду за позовом нашого депутата Сергієнко В.Г.(аграрна партія) до Недригайлівської селищної ради,з бажанням обікрасти нашу громаду та забрати в обробіток 18 гектарів землі.Аж за цілих 6500 грн в рік.!!!

Уявляєте 6500 за 18гектарів у рік!

Не зважаючи на красномовні виступи депутата Сергієнка з трибуни, з обіцянками «втерти носа новому голові» і забрати землю громади за бесцінь в обробіток.

Не піддававшись вмовлянням і пропозиціям політичного бартеру – землю в обмін на бюджет. Сьогодні в цьому питані поставлено крапку.

Пану Сергієнку відмовили в задоволені позовних вимог у повному обсязі.

Це чергове підтвердження моїх слів, що проблема деяких окремих депутатів в тому, що забули напевне про те, що працювати повинні на благо громади і її жителів, а не на себе і своїх фаворитів.

Дякую феміді міста Суми за справедливість та збереження земель громади від таких депутатів”, – написав очільник Недригайлова у Фейсбуці.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: