Римські штори у спальню

29.04.2023

Римські штори є одним з найбільш популярних видів коротких фіранок. Вони легко регулюються і прекрасно підходять під будь-який інтер’єр. При піднятті штори вгору, вона утворює м’які складки, а при закритті є ідеально рівне полотно. Римські штори компанії “Жалюзі Сервіс” дозволять захистити приміщення від палючих сонячних променів і додадуть родзинку вашому інтер’єру.

Римські штори у спальні

Такий вид конструкції підходить для декору вікна в спальні з кількох причин:

Римські штори короткі, тому ви спокійно зможете розмістити біля вікна масивну меблі, стіл або будь-які інші предмети інтер’єру.

У невеликій спальні з маленькими вікнами краще повісити римські штори. Вони, на відміну від довгих громіздких портьєр, що не будуть візуально зменшувати простір, а навпаки, зроблять кімнату більш просторою.

Якщо в кімнаті кілька вікон, то їх декорують різними видами штор. На одне вікно можна повісити довгі портьєри, а на інше римські штори. Це дозволить уникнути перевантаження інтер’єру текстилем і освіжити дизайн спальні.

Іноді комбінують римські штори і довгі фіранки. Конструкція може бути виготовлена з легкої тканини і служити вуаллю під щільними темними портьєрами або ж затемнювати вікна в поєднанні з легким тюлем.

Як підібрати колір римських штор

На сьогоднішній день вже не модно підбирати штори і покривала одного кольору, але тут мова йде про довгих портьєрах. Римські штори, які займають мінімум місця в складеному вигляді, не так кидаються в очі. Це дозволяє підібрати полотно одного кольору з будь-якими елементами декору. У спальні небажано використовувати штори яскравих кольорів, краще віддати перевагу пастельним відтінкам.

Найбільш вдалим варіантом матеріалу для римських штор в спальню є тканину блекаут. Вона повністю блокує сонячні промені і електричне світло вуличних ліхтарів. Якщо ж вікна маленькі, то можна використовувати римські штори з прозорих і напівпрозорих тканин. Проходячи через полотно, сонячне світло буде м’яко розсіюватися і створить неповторну атмосферу тепла і затишку.

Завдяки рисунку на тканині ви можете візуально змінити простір спальні. Горизонтальні смуги на шторах розширять кімнату, а вертикальні “піднімуть” стелю.

Компанія “Нікос” пропонує величезний асортимент конструкцій для декору вікон. Ви можете самостійно вибрати колір, матеріал і малюнок римських штор. А визначитися з розмірами допоможе заміряє, якого можна викликати додому по телефону або на нашому сайті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: