Обрали переможницю конкурсу «Міс СумДУ-2023»

29.04.2023

27 квітня відбувся конкурс «Міс СумДУ – 2023». Тема цьогорічного конкурсу «Сучасна українка».

Українській жінці притаманні неповторна врода, розум та працьовитість. А сучасна українка відіграє особливу роль у суспільстві. За право вдягти корону змагалися вісім сучасних українок – гарних, талановитих, розумних студенток СумДУ.

У ході конкурсу дівчата з’являлися перед глядачами та журі в яскравих образах, демонстрували свої таланти, а також відповідали на непрості запитання ведучого. І з усім вони впоралися чудово та подарували глядачам справжнє незабутнє дійство.

Традиційно кожна із учасниць отримала перемогу в одній із номінацій: «Міс грація», «Міс артистизм», «Міс оригінальність», «Міс елегантність», «Міс талант», «Міс вишуканість», «Міс досконалість», «Міс фотомодель».

За результатами онлайн-голосування переможницею в номінації «Міс глядацьких симпатій» стала студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Діана АНДРУХОВА.

У підсумку, за результатами голосування журі, титул «Друга віцеміс» отримала Анастасія ГАВРІЛЕНКО (факультет електроніки та інформаційних технологій). «Першою віцеміс» стала Руслана ГРИЧКОВСЬКА (навчально-науковий медичний інститут). І, нарешті, «Міс СумДУ – 2023» стала студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Ксенія ГОРБУН.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: