Переваги та недоліки Ібупрофену

02.05.2023

Ібупрофен – один із найпопулярніших препаратів, що застосовується при виникненні больового синдрому. Він ефективний, безпечний та продається в аптеках без рецепта. Для вивчення детальної інструкції щодо вживання препарату перейдіть за посиланням https://apteka911.ua/ua/drugs/ibuprofen-d1099. Нижче ви знайдете інформацію про переваги та недоліки Ібупрофену, а також особливості застосування.

Переваги Ібупрофену

Ібупрофен – препарат швидкодіючий та недорогий. Як нестероїдний протизапальний засіб, він активно впливає на больовий центр та сприяє зниженню температури тіла. 

Застосовується лікарський засіб дітям з народження. Він є безпечним для літніх пацієнтів. Побічні ефекти при застосуванні виникають доволі рідко. Людям із хронічними захворюваннями варто обов’язково консультуватися з лікарем стосовно прийому. Ризик небажаних наслідків для них вищий.

Недоліки Ібупрофену

Серед недоліків Ібупрофену – лише його обмеження для споживання. Препарат не рекомендується приймати при:

підвищеній чутливості до компонентів препарату через ризики виникнення сильних алергічних реакцій;

важких захворюваннях шлунково-кишкового тракту, особливо при виразковій хворобі через ризик виникнення кровотечі;

важкому ступені серцевої, печінкової або ниркової недостатності;

вагітності у 3-му триместрі.

Щодо першого та другого триместру вагітності, то застосування препарату дозволяється, проте з обережністю. Враховується співвідношення користь-ризик. У годуючих жінок Ібупрофен може використовуватися. По-перше, препарат не проникає у грудне молоко. По-друге, навіть мале дозування не викликає проблем у дитини, адже лікарський засіб може застосовуватися з народження.

Замовити Ібупрофен за найнижчою ціною або визначити його наявність у найближчих аптеках вашого міста дозволить МІС Аптека 9-1-1. Тільки актуальна інформація щодо медичних препаратів і велика база аптек роблять інформаційний сервіс Apteka911 одним із найкращих в Україні.

Пам’ятайте: будь-які ліки можуть застосовуватися лише за призначенням лікаря. Самолікування може призвести до небажаних побічних ефектів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: