На Краснопільщині п’яний мотоцикліст пропонував патрульним 10 тис. грн «відкупних»

13.05.2023

Під час несення служби працівники групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 (с. Краснопілля) Сумського районного управління поліції з зупинили водія мотоциклу “Mustang”, під керуванням 52-річного чоловіка.

Перевіряючи документи та спілкуючись з керманичем транспортного засобу, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Бажаючи уникнути відповідальності за скоєне, чоловік запропонував поліцейським хабар.

Працівники поліції від неправомірної вигоди відмовились, склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 “Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння, що знижують їх увагу та швидкість реакції” та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для документування даного факту.

На даний час зловмиснику вже повідомлено про підозру за частиною 1 статті 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: