Кролевецькі ліцеїсти стали чемпіонами України з “козацького гарту”

21.05.2023

17-19 травня в м. Синьогора Івано-Франківської області проходив фінальний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт».

Талановиті учні з Кролевецького ліцею № 3 під керівництвом Анатолія Миколайовича СКИБИ вибороли «золото» та стали чемпіонами України.

Змагання проходили у новому форматі, який відрізняється від попередніх більш цікавим та спортивним змістом. Учасники виступали на рубіжах: естафета з перешкодами, валуни, футбоулинг, метання мішечка з піском, бій отаманів, шукали відповіді у конкурсі «знавців історії України (історії козацтва) спортивних досягнень за часів незалежної України»; презентували свої команди за допомогою танцю, вокалу, художнього слова, розповідаючи про заклад освіти, область, традиції українського козацтва в регіоні, закладі освіти.

У складі команди виступали: Данило ГЕРЕБЕН, Єлізавєта КЛІНДУХ (5-Б клас), Вероніка ЛИСЕНКО (6-А клас), Максим ХОМЕНКО (6-Б клас), Яна ПЕРЕДЕРІЙ (7-А клас), Матвій КАРАБУТА (7-Б клас), Діана МАЛИШ, Віталій КВАСКОВ (8-А клас), Богдан ДЕМЧЕНКО, Марія СТРАФУН (9-А клас), Діана ХРОМЕНКО (10-А клас).

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: