Голова ОВА провів нараду з очільниками районів Сумщини

25.05.2023

Очільник Сумщини повідомив, що мета проведення наради – підбити певні підсумки за місяць спільної роботи, обговорити актуальні питання життєдіяльності області.

Він також зазначив, що такі зустрічі проводитимуться системно, щоб ефективніше налагодити комунікацію та вирішувати нагальні проблеми у безпековому, економічному, соціальному та гуманітарному блоках.

«На першому плані, звичайно, питання оборони, обороноздатності Сумщини, цивільний захист населення, безпека жителів області, особливо прикордоння. Ворог – підступний і жорстокий, тому ми маємо бути готовими реагувати на будь-які виклики», – зауважив Володимир Артюх.

Окрім того, голова обласної військової адміністрації акцентував увагу керівників районів на необхідності вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку та виконанні пріоритетних завдань. Заступники голови обласної військової адміністрації доповіли про поточну ситуацію за різними напрямками: безпека та обороноздатність регіону, залучення ресурсів на відновлення та розвиток, підготовка до зими, функціонування освітніх та медичних закладів, соціальний захист та підтримка різних категорій громадян, перш за все захисників України тощо.

Володимир Артюх застеріг окремих керівників районів та громад, щоб дбали про людей, а не гралися в політику. «Сьогодні, коли в Україні війна, політичні ігри якраз не на часі. Питання, які турбують жителів громади, мають вирішуватися на місцях. Водночас я бачу випадки, коли районні військові адміністрації не надають належної підтримки громадам, відсутня ефективна комунікація, – наголосив він. – У деяких випадках керівництво громад звертаються до вищого керівництва країни. Так не має бути!»

«Ефективність роботи – головний критерій в оцінці діяльності керівників на місцях. Наразі маємо чимало проблемних питань в районах, які потребують рішучих дій та відповідальності. Тож якісно організовуйте роботу на місцях, працюйте з громадами, дослухайтесь до людей», – підсумував очільник Сумщини.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: