У Сумах змагались команди школярів на турнірі “Cool Games”

25.05.2023

27 команд області два дні змагались на турнірі “Cool Games”. 12 з них 25 травня вийшли у півфінал турніру, три – змагались у фіналі.

Про змагання розповів начальник Сумського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України: “Дітям потрібно морально переключитись. А переключитись можна тільки через спорт, активний відпочинок. Ми самі бачимо, які емоції у дітей”.

У фінальну частину змагань вийшли представники трьох навчальних закладів області – Старосільського ліцею, школи № 17 міста Суми та роменської школи № 7. Капітани усіх команд перед фіналом були впевнені у перемозі і розповіли що отримали від змагань.

“Звичайно, що перемогу чекаємо. Змагання підкріплює наш бойовий дух і дружність нашої команди”, – вважає учениця Старосільського ліцею Анастасія Карпенко.

“Я чекаю у фіналі перше місце. Це так зрозуміло. Бо сімнадцята школа вона найкраща. Я від цих змагань отримала задоволення. Тому, що в цей складний період для України, він дуже важкий. І ось ці заходи вони для молоді, розвивають їхню пам’ять, розвіюють негатив, який на них наплинув”, – розказала учениця ЗОШ № 17 Софія Гордієнко.

“Думаємо що можемо виграти. Ми багато тренувалися. Це, перш за все, фізична підготовка стала вищою, сильніше стали всі, дружність команди”, – сказав учень ЗОШ № 7 з міста Ромни Максим Хуторний.

Три команди змагались у різноманітних естафетах. Третіми у підсумку стали юнаки та дівчата з міста Ромни. Друге місце посіла команда сімнадцятої школи обласного центру. “Золото” турніру вибороли школярі Старосільського ліцею. Учитель команди переможниці Олександр Лазаренко сказав – емоції у дітей бойові: “Для декого – це перші старти, для когось (хто не перший раз) – це підтвердження своєї кваліфікації”.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: