На Новгород-Сіверщині виявили браконьєра з Шостки

26.05.2023

24 травня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рейду разом з представниками поліції на водоймах Новгород-Сіверського району викрито два грубих порушення Правил рибальства.

Як повідомляє рибоохоронний патруль, на озері поблизу с. Лісконоги Новгород-Сіверської громади виявлено двох порушників, які під час нересту виловлювали рибу за допомогою заборонених знарядь лову.

В першому випадку мешканець Шостки за допомогою 2 простих сіток виловив 143 екз. риби: плітка – 68, плоскирка – 46, лин – 16, окунь – 11 та щука – 2. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 245 582 грн.

У другому випадку мешканець м. Новгород-Сіверський за допомого сітки незаконно виловив 31 екз. риби: плоскирка – 19, карась сріблястий – 7, окунь – 2, щука – 2 та лин – 1. Збитки склали 55 641 грн.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського районного відділу поліції. На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Новгород-Сіверського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: