Сумчани обговорюють, у який колір фарбують Палац культури

28.05.2023

У соцмережах ширяться фотографії перефарбованого фасаду Палацу культури у Сумах і йде бурхливе обговорення оновлення частини фасаду ПК і вибору кольору. Одним не подобаються такі рішення, а інших цілком влаштовує такий вибір. Також багато повідомлень та здогадок з приводу концепції, креативу та самої ідеї оновлення фасаду саме в такому кольорі.

«Управлінням капітального будівництва “СМНВО-Інжиніринг” було ухвалене рішення щодо оновлення фасаду Палацу Культури. Фарбування здійснюється співробітниками та силами заводу СМНВО. Планували фарбувати у жовтий колір, але вирішили зупинитися на рожевому. Чому так? Бо у схожих тонах Палац був пофарбований ще у 90-х роках, і в такому кольорі він був приблизно до 2007 року”, – прокоментував телеканалу СТС  директор ПК Микола Чалий.

25 травня нанесли пробний шар, а 26 зафарбували один бік фасаду. До 1 червня планується завершення робіт внутрішньої частини фасаду. Фасад і верхня частина колонади буде пофарбована у рожевий колір, а самі колони залишаться білими, запевнив Микола Чалий. Повне ж завершення робіт планується після 1 червня.

sts.sumy.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: