У Сумській ОВА визначили пріоритетні напрямки роботи

29.05.2023

Інформаційна безпека прикордоння Сумщини, відновлення Охтирської ТЕЦ та вокзального комплексу у Тростянці – пріоритетні напрямки роботи.

Про це в ході щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

«Забезпечити прикордонні території стабільним зв’язком, надійним вітчизняним теле- та радіосигналом, ввести в експлуатацію Охтирську ТЕЦ до нового опалювального сезону та відновити залізничний вокзальний комплекс «Тростянець-Смородине» – пріоритетні завдання на найближчу перспективу. Відповідні питання знаходяться на особистому контролі у Президента України Володимира Зеленського. Від їх своєчасного рішення залежить інформаційна безпека прикордоння, а також якість життя людей», – зазначив очільник ОВА.

Також на порядку денному розглядалися питання щодо оперативної обстановки на Сумщині, проходження посівної кампанії, облаштування укриттів у закладах освіти, відновлення дорожньої інфраструктури, формування спроможної мережи медичних закладів.

За результатами наради були надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Сумської ОВА.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: