Сумчанки відзначилися на чемпіонаті з фігурного катання на ковзанах у Дніпрі

30.05.2023

Відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з фігурного катання на ковзанах відбувся у місті Дніпро. Участь у ньому взяли вихованки Сумської обласної федерації.

“За результатами напружених і емоційних змагань чемпіонами та призерами в одиночному катанні стали 13 сумчанок та один сумський гурт. У своїх категоріях вини вибороли сім “золотих” медалей, три “срібних” та чотири “бронзових”, – розповіла Суспільному голова Сумської федерації фігурного катання на ковзанах Світлана Каравай.

Перші місця у Дніпрі посіли Валерія Кальченко (Silver), Софья Кругова (Bronze), Діана Суходуб (Pre-Bronze) Мілана Кальченко (Beginners Plus 2019), Аліна Токар (Beginners 2014) та Соломія П’ятницькова (Beginners 2016).

“Срібними” призерками стали Поліна Гетьман (Beginners 2014), Катерина Летуновська (Bronze 2011) та Альона Летуновська (Beginners 2015).

“Бронзу” привезли у Суми Олександра Журба (Beginners 2017), Уляна Котляр (Beginners 2018), Вікторія Замлєла (Beginners 2014) та Заріна Товмасян (Beginners 2016).

“Крім того, вітаємо з чудовими результатами наших діток, які на відмінно склали свої перші іспити: Марущенко Марію, Рубан Марію, Батову Ніколь, Мартиненко Катерину, Мироненко Віолєтту та Степаніщева Лева. Пишаємося кожним!”, – додала Світлана Каравай.

Шоу-гурт “UKRAINIAN DREAMS” отримав перше місце, кожен його учасник був нагороджений медаллю за перше місце.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: