Шосткинська громада проведе в останню путь захисника України Артема Демченка

31.05.2023

31 травня Шосткинщина прощається зі своїм земляком, захисником Батьківщини Артемом Демченком. Про це повідомляє міська рада.

Панахида розпочнеться о 10.00 у церкві Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Соборна 1-А, Садовий мікрорайон). Початок траурної церемонії – об 11.00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13).

Артем Демченко народився 9 січня 1991 року у Шостці. Більша частина його життя була пов’язана з рідним містом. Тут він отримав освіту у школі № 7, знайшов багато друзів. Протягом кількох років активно займався хокеєм на траві, відвідував спортивний гурток.

Професійну освіту Артем здобув на базі Шосткинського ВПУ-19, за спеціальністю «автослюсар». Працював на декількох підприємствах, останнім місцем роботи стало КП ВУВКГ «Водоканал». Одним з яскравих захоплень Артема була техніка, особливо – автомобілі. Чоловік дбайливо ремонтував і доглядав свого «залізного коня», намагаючись все робити власноруч.

В жовтні 2022 р. Артем Демченко став на захист незалежності і свободи України, вступивши до лав ЗСУ. Боронив Північний кордон Батьківщини, дуже мріяв про довгоочікувану зустріч з родиною – матір’ю, батьком, братом. Мріяв про мирне і гідне життя… Службу проходив на посаді молодшого інспектора прикордонної служби, помічника гранатометника.

30 травня цього року, під час виконання бойового завдання, Артем Демченко героїчно загинув.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: