Не витримало серце: війна забрала життя у воїна з Глухова Анатолія Стрельцова

31.05.2023

Завтра, 1 червня, глухівчани попрощаються із молодшим сержантом Анатолієм Володимировичем Стрельцовим (19.12.1970- 31.05.2023), повідомляє Глухівська міська рада.

Анатолій Стрельцов до війни був підприємцем. Уродженець Глухова, він із самої юності вирішив займатись власною справою і після служби в армії організував фермерське господарство «Відродження». Його добре знали у рідному місті, він був активною людиною.

Допомагав землякам під час АТО, ремонтував машини тощо.

Рідні розповідають, що у перший день повномасштабної війни його син Іван – військовослужбовець 16 батальйону – отримав бойове завдання і виїхав з Глухова. Анатолій кинув усе і поїхав за підрозділом сина. Теж воювати.

Перші два місяці Анатолій був у батальйоні як волонтер-доброволець, а потім став офіційно військовослужбовцем ЗСУ. Був на кількох гарячих напрямках, нещодавно повернувся з госпіталю після поранення. Його молодший син Анатолій зараз також служить у Збройних силах.

Вночі 31 травня у 52-річного військового стався серцевий напад.

Відспівування воїна – об 11:00 у Трьох-Анастасіївському соборі. Церемонія прощання – об 11:30 у сквері Бортнянського і Березовського.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: