В Охтирці у чотирьох школах святкували останній дзвоник офлайн

01.06.2023

Свято Останнього дзвоника 31 травня в Охтирці провели не тільки в онлайн форматі. У чотирьох школах № 1, 4, 5 та гімназії випускники зібралися у своїх класах. Печиво з побажаннями, фотовиставки, кіно про шкільне життя, листи собі, які відкриють через 5 років — усе це організували на останній зустрічі у школі.

З 308 випускників 67 не змогли долучитися до однокласників, бо перебували за межами держави. Спеціально для них вели пряму трансляцію зі школи.

“Усі вчителі завжди допомагали, завжди брали участь в моєму житті. І всі… весь клас всі діти всі дуже добре спілкуються. Може, і не найдружніший клас, який можна уявити, але все одно всі дуже гарно спілкуються і завжди підтримують одне одного”, — сказала одна з випускниць Євгенія Федорова.

Попри війну вчителі допомагали дітям опановувати знання й відчувати колективну підтримку, зазначила голова батьківського комітету Наталія Федорова: “Складнощі в тому, що вони постійно були дома. Постійний комп’ютер немає ніяких зустрічей з однокласниками, немає стін школи. Це дуже гнітило скажемо так. Немає вчителів. Немає спілкування”.

Діти намалювали на стінах школи прощальне графіті, зробили власноруч альбом спогадів для класної керівнички, підготували власними силами танок.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: