У Сумській обласній філармонії закрили ювілейний 85-ий концертний сезон

01.06.2023

31 травня у Сумській обласній філармонії відбувся концерт до закриття ювілейного 85-го концертного сезону. Це – традиційний захід, який відбувається наприкінці кожного концертного року, до якого ми підійшли з відповідними досягненнями, враховуючи воєнний стан.

Очевидно, що цей сезон був непростий. Нам довелось працювати в умовах війни і, не дивлячись на усі виклики воєнного часу, філармонія повноцінно працює, артисти надають можливість людям милуватись прекрасним, зберігаючи найкращі традиції минулого, створюючи нові концертні програми патріотичного спрямування.

Із початку повномасштабного вторгнення усі артисти філармонії брали активну участь в концертах і заходах, покликаних зміцнювати бойовий дух та стійкість воїнів ЗСУ та ТРО, а також були учасниками благодійних концертів по збору коштів для військових.

У ході концерту «З любов’ю до вас» слухачі мали можливість почути кращі номери концертного сезону від улюблених виконавців і колективів філармонії.

Урочиста програма була розрахована на 2 відділення: перше – класичної та джазової музики, друге – народна музика та естрада.

Артисти та працівники філармонії були нагороджені грамотами очільників міста та області за активну культурну та громадську діяльність задля спільної справи розвитку України і щонайшвидшої нашої Перемоги.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: