У Тростянці біля магазину викрали авто

01.06.2023

Вчора,у вечірній час до відділення поліції 1 (м. Тростянець) звернувся 27-річний мешканець м. Тростянець та повідомив, що невстановлена особа викрала його автомобіль. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та керівництво відділення поліції.

Зі слів заявника, перебуваючи на одній з вулиць міста, він вийшов з авто та, залишивши ключі у замку запалення, пішов до магазину. В цей час до транспортного засобу підбіг чоловік та, сівши до салону, поїхав в сторону с. Боромля. На пошуки автомобіля було орієнтовано всі наряди поліції, які несли службу.

І вже невдовзі поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України на одному з блокпостів зупинили викрадене авто. За кермом перебував 29-річний мешканець одного із сіл Охтирського району. Правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: