Поліцейські повідомили про підозру групі осіб, які здійснювали збут наркотиків у Ромнах

02.06.2023

Слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області спільно із співробітниками Сумського управління ДВБ НПУ та Роменського районного відділу поліції, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури, задокументували діяльність групи осіб, які систематичного збували особливо небезпечну психотропну речовину «PVP».

У ході слідства встановлено, що четверо осіб, з-поміж яких жінка, налагодили схему збуту особливо небезпечної психотропної речовини на території міста Ромни. Збут здійснювали шляхом так званих «закладок».

Під час обшуків за місцями мешкання зловмисників та в їх транспортних засобах поліцейські виявили та вилучили психотропну речовину «PVP», зіп-пакети з порошкоподібними речовинами різних кольорів, пакети для фасування наркотиків, мобільні телефони, банківські карки та гроші.

Вилучені психотропні речовини правоохоронці направили на експертизу.

Наразі всім учасникам групи повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут психотропних речовин).

Одного з правопорушників, а саме жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двом чоловікам вже обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Судом розглядається клопотання щодо обрання запобіжного заходу ще одному учаснику групи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: