Львів музичний: літні концерти 2023 року

02.06.2023

Щодня Львів радує гостей та місцевих жителів безліччю концертів, виставок, фестивалів та театральних постановок. Завдяки розмаїттю пропозицій тут можна знайти захід на будь-який смак і настрій. Якщо ви любите класичну музику, не пропустіть можливість відвідати концерт в оперному театрі Львова і насолодитися чудовими постановками, виконаними професійними артистами.

Концертні зали міста також пропонують широкий вибір жанрів: від джазу і блюзу до року і попмузики. Вони регулярно запрошують відомих музикантів та гурти, щоб тішити публіку живими виступами. Ви зможете потрапити на концерт вашого улюбленого виконавця або відкрити для себе нові таланти. На сайті Concert.ua представлена афіша Львів, де можна підібрати цікавий захід та придбати квитки онлайн.

Музична афіша Львова

Літній сезон 2023 обіцяє бути насиченим на події та обов’язково сподобається шанувальникам різних музичних напрямів. Можна відвідати такі події:

«Жадан і Собаки» — концерт українського рок-гурту з Харкова, який відбудеться у !FESTrepublic. Свою публіку колектив порадує відомими хітами та новими композиціями. На вас чекає неповторний вечір, просякнутий тонким гумором, духом протесту і розмовами на злободенні теми.

«ДахаБраха» — легендарний гурт із неповторними композиціями у стилі «етнохаос» залишить незабутні враження від симбіозу етнічної музики, поліфонічного співу та імпровізації. Незвичайні костюми та візуальний стиль виступу доповнять атмосферу і повністю занурять глядачів в автентичну культуру українського народу. Пройде концерт у Malevich Concert Arena — одному з найбільших клубів східної Європи, у центрі старого Львова. Усі кошти будуть передані до фонду «Повернись живим».

Heroes of Might and Magic III — грандіозне шоу за мотивами улюбленої гри за участю Пола Ромеро — знаменитого американського композитора, який написав саундтрек до комп’ютерної саги «Герої Магії та Меча». Доповнять виступ унікальні аранжування єдиного в Україні ґік-оркестру LUMOS Orchestra та неповторний вокал галицького камерного хору «Євшан». Концерт відбудеться у Львівському театрі опери та балету.

«Наш Івасюк» — благодійний концерт пам’яті Володимира Івасюка на підтримку ЗСУ в Митрополичих садах. Організатори: благодійні фонди «Мистецька варта» та «Фонд Духовного Відродження». Зі сцени прозвучать дорогі кожному українцю «Червона рута», «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Лиш раз цвіте любов», «Балада про мальви» та інші композиції автора в живому виконанні найкращих солістів міста, таких як Вікторія Ященко, Ірина Доля, Ігор Гуйцалюк, Ольга Муль, Марина Коренєва.

«Світозари». Концерт на зелені свята — тернопільський музичний колектив подарує вам чудову програму, до якої увійшли популярні та нові пісні гурту. На вас чекають чарівні мелодії та прекрасна лірика. Частина коштів від продажу квитків буде спрямована на потреби ЗСУ. Захід відбудеться в Центрі Довженка.

Concert.ua — найкращий сервіс для купівлі квитків

Вам більше не потрібно турбуватися про те, де знайти інформацію про майбутні музичні події в місті. Concert.ua пропонує перелік найближчих концертів, включно з датами, місцями проведення та списком артистів. За допомогою сервісу ви легко і зручно придбаєте квитки на бажану подію всього в кілька кліків. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу та простій системі оформлення замовлення користувачі можуть без зайвих зусиль знайти та купити квитки онлайн, вибравши зручні місця в залі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: