У Сумах затримали 20-річного наркозакладчика із двома сотнями пакетиків амфетаміну

05.06.2023

На минулому тижні під час патрулювання обласного центру працівники поліції зупинили 20-річного місцевого мешканця. Під час особистого обшуку поліцейські виявили в нього 101 зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін, вагою близько 100 грамів.

Як виявилось, молодик займався збутом наркотиків шляхом «закладок». У подальшому в ході санкціонованого обшуку у його помешканні правоохоронці вилучили ще 99 зіп-пакетів із зазначеною порошкоподібною речовиною загальною вагою близько 50 грамів.

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на дослідження до Сумського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчі Сумського районного управління поліції за процесуального керівництва Окружної прокуратури м. Суми повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: