У Сумах відновили заняття Шкільної ліги сміху

05.06.2023

1 червня, у День захисту дітей, відбулася перша зустріч із учнями 9-11 класів міста Суми, які люблять жартувати і бажають розвивати свої таланти та здібності у гумористичному жанрі.

Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з керівником студії КВН СумДУ Вікторією Вербицькою та віце-чемпіоном Ліги сміху у складі команди «Гостиница 72» Олексієм Прийменком, який і буде навчати школярів нюансам написання гумористичних текстів для участі у відповідних фестивалях та конкурсах.

Старшокласникам розповіли, як зародилася у СумДУ «Шкільна ліга сміху», для чого потрібні заняття з гумору, з чого краще починати, а також про шлях від Шкільної ліги до виступів у телевізійній Лізі сміху.

Перше заняття носило інформаційний характер і мало на меті ознайомити школярів із Шкільною лігою сміху. З вересня планується зробити повний курс навчання, з лекціями, практиками та іграми. Учасники вчитимуться писати гумористичні тексти та сценарії для виступів на сцені, розвиватимуть уміння імпровізації.

«Вважається, що сміх – найкращі ліки. Гумор і згуртованість допомагають долати стрес у складних ситуаціях, що особливо важливо і корисно для тендітної молодої психіки. Дуже тішить зацікавленість школярів до подібних заходів», – наголосила Вікторія Вербицька.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: