В Охтирці батько “забув” свою доньку-немовля в таксі

06.06.2023

Охтирській поліції довелось розшукувати батька 10-місячної дівчинки, яку батько залишив на 10 хвилин із водієм таксі і пропав.

29 травня 2023 року в Охтирському міськрайонному суді розглянули матеріали районного відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який залишив 10-місячну доньку в таксі.

За словами водія таксі, 16.05.2023 поблизу магазину «Дачний» по вул. Армійській в м. Охтирка до нього підійшли два чоловіки, у одного з яких був візочок з немовлям. Вказані чоловіки сіли до автомобіля таксі та сказали їхати на пров. Каховський. По приїзду на місце пасажири попросили зупинити автомобіль біля певного будинку, після чого вийшли з машини та пішли у невідомому напрямку. При цьому чоловіки попередили водія, що відлучаться ненадовго та залишили немовля з ним у машині. Водій чекав чоловіків годину та зателефонував в поліцію.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні інкримінованого адміністративного правопорушення визнав, щиро розкаявся.

Він пояснив, що 16.05.2023 він їздив у справах зі своєю малолітньою донькою, якій виповнилося 10 місяців. В цей час його попросили заїхати до знайомого по гроші. До місця призначення відвіз знайомий водій служби таксі, який погодився приглядіти за малолітньою донькою чоловіка. Батько дівчинки зазначив, що планував відлучитися на 10 хвилин, однак разом із знайомим вони забрели в болото, звідки не могли тривалий час вибратися, а в цей час водій служби таксі викликав працівників поліції.

Суд визнав винуватим батька дитини у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у виді попередження.

okhtyrka.net

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: