В Охтирці п’яний грабіжник намагався зґвалтувати жінку

06.06.2023

До Охтирського районного відділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на жительку районного центру. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник до господарства 50-річної потерпілої, погрожував їй ножем, бив та вимагав гроші. Після того, як жінка повідомила, що не має коштів, нападник затягнув її до сараю, роздягнув та намагався зґвалтувати. Саме в цей час до будинку прийшов зять, тому зловмисник втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, за допомогою камер спостереження з сусідніх будинків, поліцейські встановили ймовірного злочинця. Працівники групи реагування патрульної поліції оперативно розшукали нападника. Ним виявився 35-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець Охтирки.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 «Розбій» та ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 152 «Зґвалтування» Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: