До 12 років позбавлення волі загрожує чоловікові, який зберігав вдома майже 10 кг канабісу та облаштував наркопритон

08.06.2023

Кролевецьким відділом Конотопської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного чоловіка, який займався незаконним обігом наркотичних речовин у особливо великих розмірах.

За даними слідства, у жителя одного із сіл на Кролевеччині в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили пакунки з висушеними стеблами рослин зеленого кольору та вже розфасовану подрібнену речовину загальною вагою близько 10 кілограмів, а також пристрої для вживання наркотиків. Відповідно до висновку експертів, вилучені речовини є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, канабіс.

Більш того, встановлено, що чоловік надавав приміщення наркозалежним особам для вживання наркотичних засобів.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) та ч. 1 ст. 317 (надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування завершено слідчими відділення поліції № 1 (м. Кролевець) Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: